Qui som?

ELS LLEPAPLATS està format per un grup d’amics als que ens agrada el menjar i el beure, que gaudim menjant i que parlem de menjar quan estem menjant.

Què és?

Com funciona?

Aquesta ès una plana web colaborativa on trobareu totes les propostes gastronòmiques a les que hem anat, tastat i que ens han agradat i creiem que val la pena compartir.

També incorporem, amb aquest mateix criteri, cellers de vins i botigues gastronòmiques.

La nostra intenció és anar incorporant tots els restaurants del mon que anem tastant i que realment ens agradin…anirem veient…

Us convidem a que consulteu aquesta plana web i que deixeu també les vostres opinions i  comentaris. Volem saber la vostra opinió!!!

La nostra geògrafa, l’Elena, fa la funció de coordinar i penjar totes les propostes a la plana web, al mateix temps que dona la seva opinió penjant noticies o posant pebrots.

La resta de col·laboradors dona la seva opinió a cadascun dels restaurants als que ha anat mitjançant un comentari i una valoració, menys el Gastrodiable que té un apartat especial al blog on deixa els seus articles: les gastrocròniques

La valoració és en pebrots del 1 al 5, sent els 5 pebrots la major i millor puntuació. Per suposat son opinions lliures i personals de cadascun dels integrants d’aquest grup que no te perquè ser la mateixa per a tots…

Al Blog anireu trobant diferents seccions que anirem ampliant totes elles referides amb el mon de la gastronomia i el vi.

Un ùltim aclariment: el preu mig dels restaurants es refereixen al preu de carta més un vi de preu mig. En cas que el restaurant tingui menú de migdia o de degustació el podeu trobar a la etiqueta corresponent Menú Migdia o bé a la descripció del restaurant que esteu consultant.

Ah, i no acceptem publicitat de cap restaurant ni celler per tal de poder opinar amb tota la objectivitat possible.

Aquests son els integrants dels Llepaplats:

Elena ElsLlepaplats

Elena

Elena és la cohesionadora del grup, la que entra les dades, la que pregunta, la del "Si, xef", la de les xarxes socials...
Instagram
Gastrodiable ElsLlepaplats

Gastrodiable

Gastrodiable ès el nostre crític gastronòmic, gran gourmand, sincer i que sap explicar bé les coses.
Twiter
Ruben ElsLlepaplats

Ruben

Ruben ès un gran coneixedor i catador de vins i descobridor de bons restaurants.
Instagram
Aprenent ElsLlepaplats

Aprenent

L'Aprenent és el coneixedor gastronòmic de les terres gironines y de botigues gastronòmiques on anar a comprar.
Tabasco ElsLlepaplats

Tabasco

Tabasco es un dels viatgers del grup, coneixedor de restaurants d'arreu del mon, comparteix les seves experiències amb tots nosaltres.
Jaume ElsLlepaplats

Jaume

En Jaume és el nostre analista del grup. Es expert en descubrir nous llocs i compartir-los amb tots nosaltres.
Cristina ElsLlepaplats

Cristina

Cristina es la curiositat personificada. Gran amant de la gastronomia i experta en Vall d'Aran, Lleida i Espanya.
Instagram
Patxi & Co colaboradores col·laboradors

Patxi & Co

Patxi & Co son grans gourmets i grans vivants, amants de la gastronomia i el vi i amb moltes ganes de compartir les seves experiències.
Esteve ElsLlepaplats

Esteve

Esteve, gran coneixedor dels vins francesos, es soci fundador de la plana web juntament amb en Jaume Sanz, els que van animar a l'Elena a crear aquesta plana web.
Rosa ElsLlepaplats

Rosa

A la Rosa li agrada conèixer i gaudir del meravellós món gastronòmic que tenim al nostre voltant, però sobretot el que li agrada més ès poder-ho compartir amb els amics.
Pepe ElsLlepaplats

Pepe

Pepe es un gran gourmand amb una gran experiència gastronòmica i soci fundador de la plana web i el pioner d'utilitzar els pebrots com a eina de valoració de les nostres preferències.
Scroll Up