Pablo Monteserin - professor i desenvolupador que sempre hi ès

En aquest apartat vull donar les gràcies al Pablo Monteserin que ha estat el professor, consultor i desenvolupador  que ens ha donat suport per a crear la plana web de ElsLlepaplats i que segueix al darrera d’aquest projecte per a que tot continuï funcionant.

A la seva plana web trobareu els cursos que fa, els videos tutorials de diferents temàtiques i tot una sèrie de serveis que fan que sigui una molt bona aposta quan tries un informàtic de referència.  Apunteu-vos i seguiu-lo!

pablo monteserin informatico
pablo monteserin desarrollador

Aqui teniu dues instantanees d’en Pablo, una en el moment que tot està controlat i tots els seus clients estem contents i tot va bé. I a foto de la dreta quan ha de resoldre qualsevol de les bestieses que toquem de les nostres planes web. Ja, ja!!

Us he de confesar que vaig conèixer al Pablo buscant un vídeo tutorial per a instal·lar no sé quin caram de programa per tal que el WordPress acabés d’instal·lar-se correctament al meu ordinador i finalment, vam quedar i ens vam posar d’acord per a començar aquest projecte, d’això ja fa uns 2 anys llargs i aquí estem!!!

Moltes gràcies Pablo!!!