Hola a tots! Us donem la benvinguda a ElsLlepaplats aquest  espai de restauració, gastronomia i vins, on podreu trobar els restaurants on hem anat els últims anys i que ens han agradat, els vins que ens hem begut en aquesta trajectòria i les nostres opinions al respecte i les activitats a les que assistim i les notícies que ens agrada compartir.

La nostra intenció es deixar a ElsLlepaplats les nostres preferències gastronòmiques endreçades per a que tothom, qui vulgui, les pugui consultar i les pugui gaudir. Ens agrada compartir aquests petits plaers que ens dona la vida.

Tenim diferents perfils de col·laboradors. Els podeu conèixer a l’apartat Qui, com què? Tenim als que els agrada viatjar i comparteixen amb nosaltres les seves experiències viatjades, els que els agrada fer cròniques de les seves estades als restaurants, els que ens presenten els cuiners i ens mostren una mica més d’aquests grans professionals, els que gaudeixen menjant, en fi, una mica de tot…

 

 

Esperem que us agradi i també us sigui d’utilitat a tots vosaltres.

Moltes gràcies!!!

Els Llepaplats

L’empresa Luesma & Vega son els creadors de la base de vidre on descansen els nostres preuats pebrots, que a partir d’ara son la insígnia de la nostra marca i de les nostres valoracions: nosaltres votem amb pebrots!!!

ElsLlepaplats Pebrots